Wednesday, April 20, 2005

lor kidul etan kulon

wong suroboyo ra nyuroboyoni ? ancen kok, wong suroboyo mungkin yo rodo perlu dimaklumi. soale lor kidul wae, wong asli suroboyo yo sik akeh sing ra ngerti. ngerti ne mung ngiwo, nengen, maju mbi mundur.. ngisin ngisini wae. yo rodok repot,rek lek misale takon arah arah dalan. jane piro uwen sih nyinauni lor kidul etan kulon kuwi ? mosok butuh wektu rong puluh taun dhisik... dipadakne sinau logaritma wae.. tenan rek, sinauo lor kidul etan kulon.. aku lek takon takon mbi awakmu cek gampang. ra angel kok. lek ra duwe kompas, iso nggawe srengenge.. lek pas mendung ? yoo.. mosok mendino mendung ?? lha lek musim udan ? yo mosok srengenge mejudhul nang ndi ra ngerti ? lha lek pas bengi ? mboh wis... kakean alesan .. !!&^%@#$!!

No comments: