Monday, April 25, 2005

rapidshare.de

RapidShare kuwi jan tenan tenan web-hosting GRATISS !! wis ra perlu ndaftar maneh... donlute yo iso gratis sisan.. biasane wong wong ki upload lan download barang barang apik tekan kono. cuman permasalahane, lek ra ngerti URL e file sing di donlud, yo ra iso donlut. soale rapidshare dewe ra menehi fasilitas search. kecuali lek sing premium bekne... so.. onok coro nakal nggo ngakali kuwi kabeh. carane ?? nggawe google. klik nang kene nggo metane barang barang apik nang rapidshare.de

No comments: